Chillday

Idag har jag bara legat hemma och kollat på tv med min lilla sötis (Jackie)!

I Can´t Sleep

Hej sötisar! Just nu ligger jag här i sängen och kan inte sova och kl. är typ 2 på natten! Jag ligger typ bara och tänker på hur mycket jag saknar Thailand! Och jag tänker även på hur det kommer bli i 6:an. Det är typ jätte mycket status och alla måste ha en iPhone och helst ska det vara en 4S, och alla ska ha på sig märkeskläder från typ abercrombie and fitch och desigual och alla måste ha en one piece och bla bla bla bla bla bla! Så var det inte alls i Thailand där brydde man sig inte, man hade inte ens smink! Och det kommer bli så läskig med betyg och ny klass och så! Nu ska jag försöka sova!


Städa??

Skulle inte jag städa?? Jag skullle bara kolla om jag hade fått några nya kommentarer och sätta på spotify men nu sitter jag ju bara här och bloggar^^ Aja! Jag har i alla fall fått en kommentar jag tänkte fråga på :)
 
Jag redigerar mina bilder i ett program på min dator som heter iPhoto. Jag tror inte att man kan ladda ner det på en PC utan man kan nog bara ha det på mac. Men när jag lägger in text i bilden bara skriver som tex bilden åvan där det står "IGGE SVARAR" så använder jag Picasa som man kan ladda ner till både mac och PC. 
 
                    

Rekord!

18 KOMMENTARER PÅ ETT INLÄGG! REKORD!!

Vad är erat rekort??

Seg Bloggning!

Jag har varit på min bästis Linns landställe som ligger på gotland i 3 dagar med mamma och vi hade det supermysigt! Nu har vi kommigt hem men jag har inte bloggat på 2 dagar eftersom jag har sovitöver med min underbara bästa bästis Felicia! Men nu ska jag börja blogga mera! Just nu lyssnar jag mäst på musik och städar "mitt" stökiga rum.  Ha det så bra så länge!
Bilder från min kompis "kalass" som var för typ en månad sen! HeHe
.
PUSS!

Funny Pictures

Red like a tomato!
Kolla minen XD
Vilken fin stälning
Hahahehehohohihihuhu :P
Hehe

Landet Igen!

Nu ska vi åka till vårt landställe igen och den här gången kommer vi att vara borta i en månad! Kommer inte kunna blogga så mycket men jag ska försöka på någotsätt. En av mina bästisar ska också följa med och vara där tills på fredag tror jag. Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var där förra gången :)
.

Just Dance

Den här låten (dynamite-taio cruz) dansar jag och Fs till varje gång vi kör just dance.

Why I´m called Igge

 


Ladda upp en bild på bloggen

1. Klicka på fliken "skapa" och sen på under fliken "bild"


2. Klicka på "välj fil" och leta upp bilden du vill ladda upp.


3. Väl storlek på bilden.
Skriv också in bildrubrik och bildstext om du vill det. Inget måste!

4. Klicka på "ladda upp bild"

5. Klicka på den bilden som du har laddat upp så att den öpnnas i ett eget fönster.

6. Kopiera sedan adessen till bilden, alltså den adress som står i din webbläsae när du har bilden uppe. Såhär:
.

En liten video från mig och Jackie


Bildbomb Från Midsommar!

Supersöt liten kille <33
Alla hjälps åt med att fixa stången
¨
Haha!
Alla dansar  runt stången!
Efteråt blir det fika
Även hunden Olivia fick en krans
Potatis på sked
Hoppa säck
Haha så himla failad bild
Jag!! <33
På kvällen blir dt middag och dans i ladan
Hehe

Jackie

Jag är så himla glaaad!! Vi har äntligen kommit hem från landet och fått våran lilla katt!!! Vi har bestämt oss för att hon ska heta Jacqueline! Men vi kommer att kalla henne för Jackie :D Här kommer en nytagen bild från oss :P
Min webbkamera suger men ändå ;)

Landet

Hej alla söta läsare! Vi ska åka till mitt andra landställe nu i 5 dagar så jag kommer inte att blogga :( Vi har ju inget internet där. Men när vi är på väg hem ska vi åka förbi och ta med katten, som vi äntligen har döpt till Lilla My haha! Vi kanske ska byta, vi får se. Komer en till låt eftersom jag inte har några bilder... Ska fota lite där borta :D

.

Hej alla söta blogg läsare! Just nu är jag bara hemma och gör inte så mycket men snart ska vi gå på middag hos våra grannar <33 Ska bli super mysigt. Förut idag har jag gått ut med deras hund, Midas! Det här blev ett ganska tråkigt inlägg men jag ville bara skriva något så att ni inte trodde at jag övergätt er ^_^
Hade inga bilder... :P

RSS 2.0