Pictures

Billlllllllllllllllllllllllllllldboooooooooooooooomb!!!!!!!!!
Dom här 2 dockskåpen åvanför har jag om min kussin lekt med sen vi var små <33
Och förra året fixade vi till så att dom blev snygga men vi lekte inte med dem... :)
Hur många har en sån här bjässe hemma hos sig??
Pelle kanin
Vårt favorit spel!
Hehe
Gjorde dom innan vi åkte till Thailand ↑↑↑↑
Hur många är det som odlar potatis i en gammal eka??
Ior är mormor och morfars båt
Ekan använder vi bara när vi lägger nät
Våran båt <33 Pärlan
Hundkex ↑
Många pratar om vilken hårfärg jag har, brunrött, rött, rödorange.. Men  nu har
jag kommit fram till att det är guldigt :D
Här bygger morfar gärdsgård
Svan
Oj ett får har hoppat över på fel sida :O
Smörblomma↑
Roderdendro tror jag ^_^
Jordgubbsblomma↑
Från den här går vi och hemtar vatten vatten varje morgon... Neja skoja :P

Fixat med bloggen <33

Som ni kanske ser har jag fixat lite med min blogg och även gjort en ny header :) Tycker ni att det blev fint??
Min nya header <33

Svar!

Det är en tjej som undrar om bilderna där nedan är på mig.
Nej bilderna är på min kussin!!

Landet

OBS! Detta inlägg har jag skrivit på mitt landställe men jag lägger upp det nu så att ni får veta lite om vad jag gjorde där borta.

.

På lördagsmorgonen åkte vi till vårt landställe som ligger i Östergötland. Det tog 3h att åka dit och jag mådde illa hela vägen. Men jag ville inte ta någon åksjuketablett eftersom att dom är så äckliga. När vi kom fram poiade jag och sandar lite.

.


Katten!

Ledsen för dålig upp datering men jag har inte riktigt haft tid... :( För några dagar sedan sov jag och FS över sen på kvällen efteråt åkte våran familj och kollade på katten som vi har köppt (kommer bilder sen). Nu har jag i alla fall laddat över alla bilder på datan så nu kommer det att spruta om bilder :D
Är hon inte söt?
Det tycker jag i alla fall!
Någon som har tips på namn??

Landet

Hej alla söta läsare!

Jag har varit på landet nu i en vecka och har inte bloggat någonting eftersom att det inte finns något internet där... :( Jag ser att statistiken har sjunkit ganska mycket och så men nu är jag på G igen! :) Jag har skrivit som en slags dagbok och nu kommer jag att blogga om allt som står där i. Vi (jag och Sandra (min kusse)) har fotat massor så det kommer att spruta av bilder :D

.

(Jag kan inte ladda upp mina bilder på datan!!! Vad ska jag göra!!)Ny header!

Som ni ser har jag fått, nej gjort en ny header!

Planer...

Det är så himla många saker som jag vill göra idag!
Jag vill:
  1. ...åka och byta böcker på biblan eftersom mina redan är slut!
  2. ...måla naglarna
  3. ...blogga
Och desutom ska jag vara på grönsta kl. 13.00 idag och möta upp mina kompisar som slutar där.
Det blev en gammal bild från i julas när vi
red på elefanter med våra kussiner.
PS Jag har börjat på en ny header DS

Chill day

Idag har jag haft en aschill dag! Det började med att åka med mamma och syrra för att ta hål i öronen i Lidingö Centrum. Sen köpte vi även 2 nya nagellack, vi 3 är typ nagellacks galna! Sen kom Filippa L hem till mig och så kollade vi på TV. Måste bara säga att Sverige är sämst på fotboll.

Tror att jag ska måla naglarna i morgon ^_^


Bilder från Thailand!

Lite blandade bilder från de första dagarna på Koh Lanta

Header...

Hej alla söta bloggläsare nu har jag precis vaknat och ska snart äta frukost. Jag vet att jag har haft den där "Detta är bara tillfällig header" typ as länge men jag vet inte hur jag ska få min header bra. Jag behöver mer bilder liksom. Men om min header inte är klar tills nästa vecka får ni hjärna hjälpa mig att göra en ny :) här kommer en liten suddig bild på hur jag har tänkt min header...

I K E A

I går åkte jag, mamma och pappa till IKEA. Det var typ jätte tråkigt, och när vi skulle åka hem fick jag nästan inte plats att sitta någonstans!
(Gjorde bilden igår)
Linne: H&M
Kofta: Young Dimensions
Byxor: Lindex
Skor: Converse

Tjäna pengar…

Jag hade tänkt att tjäna ihop till en iPad, så jag och FS har satt upp lappar en massa lappar om hundvakt och hundprommenad! Det kommer bli så kul och båda vi älskar hundar! Vi hade även tänkt att baka och så kunde vi sälja det i Lidingö Centrum typ^^

 

 

PS Den nya signaturen kommer nu på ons. Säg till alla dina vänner att gå in och rösta! DS


Sjuk??

Idag när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen. Så jag var tvungen att ta massa halstableter… Sen har jag gått runt och snorat hela dagen, jag håller nog på att bli sjuk. Det är ju så många nya bakterier här som jag inte är van vid.


Sleepover With FS

Inatt sov jag över hos FS (Felicia). Hennes mamma hade precis kommit hem från London och hade en massa presenter med till dom! Hon hade även med en present till mig! :) När vi vakna på morgonen gick vi en långpromenad med Liffy som vi vaktade idag! Efter det mötte vi Filippa och cyklade ner till deras båtar (våran båt ligger på landet) som ligger i Askerikhamnen.

Vi åt scrambled eggs
Just det! Dom här fick jag från FS och Matilda (hennes syrra). Det är suddigumm! :D
Och det här halsbandet fick jag från FS mamma (FS fick så klart ett likadant ^_^)
I LOVE MY BFF

Lite/Mycke bloggning

Ni som har följt min blogg länge kanske har märkt att jag bloggar olika mycket här än i Thailand. Och det är för att först och främst har jag ju nyss kommit hem från Thailand och då vill jag ju gärna vara så mycket som möjligt med mina kompisar. Och för at jag hade mer tid i Thailand. Där tog jag inte så ofta hem kompisar under veckorna eller var med dom på helgerna… Men jag ska försöka blogga lite mer :)Nu är det dags att välja en signatur!

Nu har det blivit dags att välja en signatur som jag ska ha! Jag kommer lägga upp 8 bilder och så får ni välja vilken jag ska ha :)

Kolmården

Den 1:a juni åkte hela tjocka släkten upp till Kolmården på 145:års kalas! Det var min morfar och mina kusiners mormor som hade bjudit alla. Första dagen gick vi på delfinshow och kollade, sen åkte vi sjörövarskeppet och delfinexpressen resten av dagen^^ När vi nästan frysigt fingrarna av oss (det var ju typ bara 5°c ute) gick vi tillbaka till vildmarkshotellet och badade i äventyrspoolen! Kl. 18.00 åt vi en stor middag!

Dagen efter gick vi mest runt i djurparken och kollade på djuren. Just det vi hoppade bungyjump också! Det var superkul och jag gjorde typ asmånga bakåtvolter (framåt är typ livsfarligt! Haha ne men det är asläskigt!).

 

Köppte dom här <33 :love:


Viste ni att...


A Long Break

Jag har inte bloggat på länge eftersom jag inte har haft tillgång till min dator och internet men nu är jag på G igen :) Jag kan börja med dagen innan jag åkte eftersom att den var spännande^_^:

Det regnade och blåste jätte mycket denna dag. Det blåste så mycket att träden blåste över elledningarna och vi hade strömavbrott från 10.00 - 22.00!!! Haha det var helt sjukt!

Flygresan: Vi åkte kl. 15.00 hemifrån och kom fram till krabba lagom till att flyget skulle gå kl. 19.00. Det tog en timme att åka till Bankok ( Thailands huvudstad ) därefter tog vi flyget till Istanbul kl. 23.30. Det var ett stort flyg med egen touche TV i stolsryggen framför. Efter 13 h var vi framme och vi gick för att leta upp gaten för att sitta och vänta. Efter ett tag stod det att planet var 1 h försenat, och när den timmen hade gått stod det att det var ytligare 1 h försenat, och när den timmen hade gått stod det att planet var inställt! Vi var ju tvungna att hitta ett nytt plan så vi gick ner för att boka. Det visade sig att det var flera plan som var inställda och alla var jättesura! Efter 4 timmars köande hade vi äntligen 4 biljetter hem till Stockholm. Nu väntade det sig 3 timmar till på planet innan vi äntligen kom hem. Flygresan tog totalt 31 h!RSS 2.0